رفتن به محتوای اصلی
x

درباره ما

تاریخچه:

باتکیه بر نیاز عالی فطری و ضرورت زمینه سازی پاسخ به آن با مساعدت دستگاههای اجرائی و تخصصی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی که بسترساز علم و پژوهش شناخته می شوند و همت والای شیفتگان دانش، مرکز تحقیقات علوم رفتاری با شعار تحقیق، توسعۀ دانش و ارتقاء بهداشت روان با بهره گیری از جمیع امکانات موجود، در سال ۱۳۷۱ فعالیت خود را آغاز نمود و موافقت اولیه از معاونت پژوهشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت گردید و با تصویب شورای گسترش وزارت متبوع در سال ۱۳۷۸ تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موافقت قطعی را دریافت نمود. از بدو فعالیت رسمی، یعنی اسفند ۱۳۷۸ تا کنون این مرکز در کنار بخشهای آموزشی گروه روانپزشکی مرکز پزشکی نور  و حضرت علی اصغر(ع) در یک فضای تقریبی۴۰۰ مترمربع که دارای سالن کنفرانس، کلاس درس، بخش مجلات، پژوهش، کارشناسی واینترنت می باشد قرار گرفته است.

 

وضعیت موافقت :

 با استناد رای صادره دریک صدوبیست وچهارمین جلسه  مورخ 78/4/19  شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی با ایجاد "مرکز تحقیقات علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان" موافقت اصولی به عمل آمد.

 

چشم انداز مرکز:

ما برای تبـديل شـدن مرکز «تحقیقات علوم رفتاری» بـه يكـي از  سه قطـب برتـر پـژوهش و تحقيـق در زمينـه علـوم رفتـاري کشور در پـنج سـال آينـده تلاش ميكنيم، به گونه اي كه آمـار ايـن مركـز بطور مستمر در مجـامع داخلـي و بـين المللـي مـورد اسـتناد قـرار بگيـرد.

مأموریت مرکز:

مرکز تحقیقات علوم رفتاری وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بهره­ گیری از سرمایه­ های ارزشمند انسانی با انجام تحقیقات و پژوهش­های مستمر و همکاری با مراکز علمی داخلی و خارجی بر روی اختلالات رفتاری، به یافته­ ها و اطلاعات علمی قابل اتکایی در راستای شناخت، درمان و بهبود رنج ناشی از این اختلالات در جامعه می­پردازد.

این مرکز علاوه بر موارد فوق الذکر فعالیت­هایی به شرح زیر پیرامون اختلالات روان­تنی ارائه می­دهد:

  1. آموزش دستیاران روان­پزشکی، دانشجویان و پزشکان در رشته­ های مختلف

  2. برگزاری کارگاه­ های آموزشی، کنگره ­ها و کنفرانس­های داخلی و بین المللی
  3. همکاری و تبیین اهمیت اختلالات رفتاری و اقتصاد سلامت جهت سازمان­های بیمه­ گر و NGO
  4. انتشار فصلنامه­ ها، کتب و مطالب آموزشی

اهداف مرکز:

       1 - توسعه تحقیقات کاربردی در زمینه علوم رفتاری و استفاده از نتایج حاصل از این پژوهش­ها در جهت ارتقای سلامت رفتار افراد  

       2 - ارتقا سطح کمی و کیفی پژوهش در راستای لاین تحقیقاتی مرکز 

       3- بهبود ارائه خدمات به مراجعه کنندگان کلینیک های علوم رفتاری و کاهش آمار آسیب های ناشی از رفتارهای نابهنجار

       4 - مشاركت فعال در امر آموزش و تربيت نيروهاي متخصص و كارآمد در زمينه­ هاي فوق و هدايت پايان­ نامه­ هاي رزيدنتي و PHD و دكتراي عمومي در راستاي اولويت­هاي تحقيقاتي مركز

برنامه استراتژیک مرکز 

نامه موافقت قطعی مرکز

https://bsrc.mui.ac.ir/affiliation

مرکزتحقیقات علوم رفتاری، گروه روانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران. 

Behavioral Sciences Research Center,Department of Psychiatry,Isfahan University of Medical Sciences, Isfahan ,Iran.